• Promotii
 • Livrare
 • Modalitati de plata
 • Contacte

TOMBOLĂ – Moș Crăciun ajunge mai devreme


Până la extragerea premiilor au mai rămas:

 

MOLDEXPO – International Exhibition Center (or. Chișinău, str. Ghioceilor, 1)

 

Stimați clienți!

Vă invităm să participați la promoția “TOMBOLĂ – Moș Crăciun ajunge mai devreme”!

Perioada de desfășurare:

De la 9 octombrie până la 14 decembrie 2019

Locul desfășurării:

?- Magazin online VOLTA.MD
Magazin VOLTA (or. Chișinău, str. Pădurii, 19)
Magazin VOLTA (or. Chișinău, str. Uzinelor, 4)
Magazin VOLTA (or. Chișinău, str. Calea Orheiului, 101)
Magazin VOLTA (or. Chișinău, str. Calea Ieșilor, 10)

Produse ce participă:

Toate produsele

Condițiile și modul de desfășurare a promoției:
Avatar
Avatar

1. Procurați produse de 1000 lei ca persoană fizică sau de 5000 lei ca persoană juridică într-unul din magazinele companiei VOLTA sau în magazinul online ;
2. Solicitați* și primiți tichetul de participare** la achitarea sau primirea comenzii;
3. Completați tichetul cu datele necesare și prezentațil reprezentantul companiei pentru al adăuga la tombolă;
4. Fiți prezent pe 14 decembrie ora 12.00, în cadrul centrului expositional MOLDEXPO, Pavilionul 3, str. Ghioceilor 1, pentru a afla ce ați câstigat;

* Pentru clienții ce efectuează comanda on-line solicitarea se face în momentul confirmării comenzii prin telefon.

** Dacă suma comenzii va fi mai mare de 2000 lei (10 000 lei persoane juridice ) clientul va primi două tichete de participare , 3000 lei (15 000 lei persoane juridice) – 3 tichete e.t.c.

 

 

Spre cumpărături
 

 

 

 

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei promoționale

 1. Tombola promoțională (în continuare ”Tombolă”) este organizată și desfașurată de ”VOLTA SRL ”, cu sediul în Chișinău, str. Pădurii 19, c/f 1003600028059 (denumită în continuare ”Organizator”).
 2. Tombola este organizată din fondurile proprii ale VOLTA SRL, dar și din contribuțiile oferite de furnizorii locali sau internaționali.

Articolul 2. Temeiul Legal si Dispoziții Generale

 1. Prezentul regulament este întocmit în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, inclusive a Legii Nr. 231 din 23.09.2010 privind comerțul interior, Legii nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor, Legii Nr. 133 din 08.07.2011, privind protecția datelor cu caracter personal.
 2. Prezentul Regulament, (oficial numit  în continuare ”Regulament”) reglementează condițiile generale de organizare și desfășurare a campaniei de promovare  a produselor comercializate de ”VOLTA SRL”, în rețeaua de  magazine VOLTA și a extragerilor de premii în cadrul Tombolei.
 3. Termenii și condițiile prezentului Regulament, sunt obligatorii pentru toți participanții la tombolă.
 4. Prezentul Regulament va fi făcut public începînd cu data de 09.10.2019, fiind disponibil oricărei persoane pe siteul VOLTA.MD și afișat în fiecare magazin VOLTA.

Articolul 3. Perioada și locul desfășurării campaniei promoționale

 1. Tombola promoțională, este organizată pentru cumpărătorii produselor comercializate  de magazinul on-line VOLTA.MDși de Magazinele VOLTA  din Chișinău, aflate pe adresa:
  1. Magazin VOLTA  1- str. Pădurii 19;
  2. Magazin VOLTA 3- str. Uzinelor 4;
  3. Magazin VOLTA 4– str. Calea Orheiului 101.
  4. Magazin VOLTA 5 – str. Calea Ieșilor 10.
 2. Perioada de procurare a produselor participante în tombolă este de: 09.10.2019 ora 16.00 – 14.12.2019 ora 10.00.
 3.  Extragerea premiilor va avea loc pe data de 14.12.2019 ora 12.00, în cadrul centrului expositional MOLDEXPO, Pavilionul 3, str. Ghioceilor, 1.

Articolul 4.  Moldul de desfășurare a campaniei promoționale

 1. Tombola se va lansa pe data de 09.10.19 ora : 16:00 si va finaliza pe data de 14.12.19 ora 10:00
 2. Magazinele participante la Tombola art. 3
 3. La Tombola are dreptul sa participe orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani, sau juridică care procură în perioada derulării Tombolei, produse prin transfer sau achită marfa în momentul cumpărăturii, neavând datorii expirate și nu este revânzător.
 4.  Pentru fiecare cumpărătură de minim 1000 lei (pentru persoane fizice) sau 5000 lei (pentru persoanele juridice) efectuată în magazinele VOLTA indicate în articolul 3, în perioadă stabilită în prezentul regulament.
 5. Cumpărătorul primiește un tichet de participare. Va completa câmpurile din tichet.
 6. Operatorul sau casierul va înregista codul EAN de pe tichetul completat în baza de date 1C a Organizatorului. Si ai comunica Participantului ca prezenta la marea extragere este obligatorie.
 7. Dupa înregistrare Participantul  introduce tichetul  cu partea completată în boxa de colectare.
 8. Pentru Clientii ce efectueaza comenzi online solicitarea se face în momentul confirmarii comenzii prin telefon (pentru detalii apelați 022 26 77 77).
 9. Pentru ridicarea premiului este obligatoriu ca în ziua extragerii, câștigătorul să prezinte:
  1. Pentru persoane fizice: tichetul decupabil, buletinul de identitate și bonul fiscal în original.
  2. Pentru persoane juridice: Biletul decupabil și buletinul de identitate.
 10. În cazurile de retur de marfă, clientul are două obțiuni:
  1. Suma returului să fie acoperită de alte cumpărături în masură egală;
  2. Returul de marfă să fie însoțit de returul tichetului de participare.

 

Articolul 5. Dreptul de participare

 1. La Tombolă are dreptul să participe orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani sau juridică care procură în perioada derulării Tombolei, produse prin transfer sau achită marfa în momentul cumpărăturii, neavând datorii expirate și nu este revânzător.
 2. Nu au dreptul de participare la Tombolă:
  1. Minorii până la 16 ani;
  2. Angajaţii VOLTA SRL;
  3. Membrii comisiei de organizare a Tombolei;
  4. Soţul/soţia, rudele de gradul I şi II(părinţi, copii, fraţi) ale persoanelor indicate în pct. 1), 2), 3).
  5. Persoane juridice care au datorii față de compania VOLTA SRL.
 3. Orice încercare de fraudare se soldează cu eliminarea definitivă a participantului în cauză din Tombolă. Dacă sunt identificate persoane care au influenţat sau care au facilitat câştigarea de premii în cadrul Tombolei, încălcând prevederile prezentului Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel câştigate şi de a urmări în instanţă respectivele persoane, atât prin acţiuni civile, cât şi prin acţiuni penale, în vederea recuperării prejudiciilor cauzate.
 4. Participanţii la Tombolă sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului.

 

Articolul 6. Exprimarea acordului la participarea la tombolă și acceptarea condițiilor de participare.

 1. Înregistrarea în Tombolă constituie manifestarea consimţământului de participare și acceptarea condiţiilor prezentului Regulament şi acordarea Organizatorului dreptului de procesare a datelor personale, menţionate în articolul 3, utilizarea materialelor foto si video cu participarea Participanților în scopuri publicitare, precum şi alte date necesare în cadrul prezentei Tombole.
 2. Participarea în cadrul Tombolei prezumă, în mod tacit, informarea Participantului cu toate regulile de desfăşurare a Tombolei și acceptarea acestora.
 3. Prin participarea la Tombolă, Participanţii îşi exprimă în mod expres acordul de a primi de la compania VOLTA SRL mesaje SMS precum şi apeluri vocale cu caracter informativ și promoțional.
 4. Acordarea premiului este un eveniment public. Participarea la Tombolă implică consimţământul câştigătorilor că numele şi imaginea lor să poată fi publicată şi utilizată ulterior de către Organizator în diverse materiale publicitare audio, foto şi video, în mod gratuit, fără solicitarea recompensei sau recuperarea daunelor sub nici o formă din partea organizatorului vis a vis de publicarea şi utilizarea ulterioara a acestora, cât şi acceptul câştigătorului tombolei cu privire la mediatizarea evenimentului.
 5. Independent de cantitatea de tichete promoționale deținute de un participant, acesta are drept la câștigul doar unui singur premiu din categoria premiilor mici. Celelalte tichete promoționale deținute de Participantul care deja a câștigat un premiu mic, participă doar la extragerea premiului mare, În cazul extragerii tichetului care conține datele participantului, care deja a câștigat un premiu mic, al doilea premiu mic nu se oferă, însă acest tichet se întroduce inapoi în lototronul promoțional pentru a oferi posibilitatea participantului de a participa la extragerea Premiului Mare.
 6. În cazul când posesorul tichetului extras în perioada extragerii premiilor mici nu răspunde la chemarea moderatorului și/sau nu se apropie de scenă pentru ridicarea premiului, tichetul dat nu se mai introduce în lototronul promoțional și nu mai participă în extragerile ulterioare.
 7. Extragerea tichetului pentru premiul mare se va efectua în acelasi mod ca și extragerea premiilor mici. După desemnarea câștigătorului final al premiului mare, adițional vor fi extrase înca 3 tichete în ordine consecutivă, care vor desemna următorul câștigător conform consicutivității extragerii acestora în cazul în care primul câștigător al premiului mare a renunțat/neprezentat pentru ridicarea premiului mare, conform art. 9 al prezentului Regulament.

 

Articolul 7. Premiile tombolei

PREMIILE MICI
1 Trotineta electrica
2 Trotineta electrica
3 Trotineta electrica
4 Televizor LED SAMSUNG
5 Televizor LED SAMSUNG
6 Laptop ASUS X541NA VivoBook Max White
7 Laptop ASUS X541NA VivoBook Max White
8 2 Bilete la munte Bucovel
9 Polizor Unghiular MAKITA
10 Polizor Unghiular MAKITA
11 Masina Insurubat BOSCH
12 Masina Insurubat BOSCH
13 Masina gaurit YATO
14 Masina gaurit YATO
15 Masina de spalt cu Presiune BOSCH
16 Masina de spalt cu Presiune BOSCH
17 Stabilizator HIMEL
18 Stabilizator HIMEL
19 Convector Duracraft
20 Convector Duracraft
21 Convector Duracraft
22 Convector Duracraft
23 Convector Duracraft
24 Lampa masa Elmos
25 Lampa masa Elmos
26 Lampa masa Elmos
27 Lampa masa Elmos
PREMIUL MARE
28 Automobilul HYUNDAI ACCENT

 

 

Articolul 8. Adjudecarea premiilor și tragerea la sorți

 1. Adjudecarea premiilor va fi efectuată de către Comisia de efectuare a tragerilor la sorţi, validare a rezultatelor extragerilor şi a Câştigătorului.
 2. Rezultatul tragerii la sorţi se consemnează într-un proces verbal.
 3. Tragerea la sorţi se efectuează tradiţional , prin extragerea Tichetelor de participare din urnă, în prezenţa Comisiei de organizare a Tombolei, prin care va fi ales aleatoriu tichetul câştigător din totalitatea Tichetelor de participare extrase din urnă şi valabile la data extragerii. Extragerea va fi efectuată de către o comisie formată din 4 (patru) membri, respectiv un tichet ales aleatoriu şi trei reprezentanţi ai organizatorului, în acest sens urmând a se întocmi un proces verbal de desemnare a câştigătorilor.
 4. Pentru desemnarea Câştigătorilor, tragerea la sorţi se va efectua în cadrul unui eveniment public cu participarea tuturor doritorilor.
 5. Câştigătorii Premiilor, vor fi anunţaţi de către reprezentantul Organizatorului, în cadrul evenimentului public de pe scena instalată în cadrul centrului expozitional MOLDEXPO, Pavilionul 3, str. Ghioceilor, 1.
 6. Prezența participanţilor la tombolă, la momentul extragerii este obligatorie 

Neprezentarea câştigătorului sau neprezentarea actului de identitate, a tichetului participant în promoție (și a bonului de casă pentru persoanele fizice),  duce la pierderea calităţii de câştigător, fără nici o compensare din partea Organizatorului. În acest caz se va efectua o nouă extragere a premiului respectiv cu desemnarea unui nou câştigător.

Participanţii la extragerile premiilor nu vor avea careva obiecţii, pretenţii, reclamaţii etc. cu privire la condiţiile stipulate în prezentul Regulament.

 

Articolul 9. Validarea și acordarea premiilor

 1. Neprezentarea Câştigătorului în timp de 5 zile calendaristice pentru validare şi ridicare a Premiului Mare câştigat, atrage decăderea acestuia din toate drepturile asupra lui, iar Premiul Mare neridicat se oferă următorului căștigător conform art. 6 p. 6 al prezentului Regulament, fapt care va fi consemnat într-un proces verbal de constatare, întocmit de Comisia de efectuare a tragerilor la sorţi, validare a rezultatelor extragerilor şi a Câştigătorului. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru orice fapt care determină imposibilitatea validării unui Câştigător, pe motivul, că Câştigătorul nu a urmărit informaţia plasată de Organizator pe site-ul VOLTA.MD  şi în magazinele VOLTA, imposibilităţii de anunţare telefonică cauzată de schimbarea numărului de telefon, situarea câştigătorului într-o arie fără acoperire s.a., precum şi pe motivul pierderii de către Câştigător a bonului fiscal şi/sau Tichetu lui de participare în Tombolă, ce confirmă deţinerea Tichetului Promo câştigător.

 

Articolul 10. Datele cu caracter personal

 1. Prin participarea la Tombolă, participanţii îşi exprimă acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal către Organizator în scopul includerii acestor date în baza de date a Organizatorului. Datele vor fi utilizate de către Organizator în scopul participării la Tombolă, identificării şi validării ca şi câştigător, înmânării şi primirii premiului, informare (prin diverse mijloace de comunicare) cu privire la alte acţiuni desfăşurate în viitor de Organizator privind promovarea produselor şi serviciilor proprii. Renunţarea de la utilizarea datelor personale în scopurile menţionate va fi considerat drept renunţare la participarea in Tombolă.
 2. Prin prezentul Regulament, Organizatorul, se obligă să respecte prevederile Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal colectate în cadrul Tombolei nu vor fi dezvăluite către terţi cu excepţia cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.

 

Articolul 11. Obligațiile câștigătorului

 1. Pentru a primi premiile, Câştigătorul trebuie să prezinte actele specificate în prezentul Regulament.
 2. Participantul ce a câştigat premiul în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, se obligă să primească premiul respectiv conform regulilor stabilite de prezentul Regulament sau să prezinte în scris refuzul de a intra în posesia premiului respectiv în termenii stabiliţi în prezentul Regulament.
 3. Participanții și Câştigătorii oricărui premiu oferit în cadrul Tombolei acceptă în mod expres obligaţia sa de a participa în cadrul campaniilor publicitare sau oricare alte campanii organizate de către Organizator cu referire la Tombola dată, fără a pretinde la remunerare. Totodată, Câştigătorul oferă Organizatorului dreptul de a utiliza numele şi imaginea sa pentru anunţarea oficială, în mod public, a rezultatelor extragerii.
 4. În cazul în care Câştigătorul nu va accepta oricare din condiţiile şi/sau obligaţiile stabilite în prezentul Regulament, atunci în mod automat se va considera că Participantul declarat Câştigător a refuzat de a intra în posesia premiului.
 5. Refuzul de a executa oricare condiţii şi/sau obligaţii stabilite în prezentul Regulament se consideră drept temei de rambursare Organizatorului a premiului câştigat în prezenta Tombolă.

 

Articolul 12. Drepturile și limitarea responsabilitații organizatorui

 1. Organizatorul nu va accepta nici o pretenţie cu referire la modul de organizare a extragerii premiului şi privind rezultatele extragerii premiului.
 2. Participanţii la Tombolă nu au dreptul să solicite modificarea şi/sau excluderea oricăror condiţii sau puncte ale prezentului Regulament.
 3. Organizatorul nu are nici o obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor, sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea premiilor este limitată în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
 4. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra tichetelor de participare.
 5. Organizatorul nu poarta nici o raspundere, cu privire la dreptul de proprietate aspupra premiului, care a fost transmis posesorului  tichetului căștigător.
 6. Organizatorul  își rezervă dreptul de a modifica la necesitate termenii și condițiile acestui regulament.

 

 

Articolul 13. Forța majoră 

 1. Forța majoră reprezintă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voinţa sa şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin regulament. Dacă intervine situaţia de mai sus sau intervine o situaţie de forţa majoră care împiedică sau întârzie total sau parţial executarea regulamentului şi continuarea Tombolei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată conform prevederilor din Codul Civil.
 2. Dacă Organizatorul invocă forţa majoră este obligat să comunice participanţilor la Tombolă existenţa acesteia în termen de 15 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră. Cazul de forţă majoră va fi comunicat pe website-ul Organizatorului VOLTA.MD

 

Articolul 14. Litigii

 1. Toate litigiile apărute între Organizator şi participanţii la tombolă vor fi soluţionate pe cale amiabilă.
 2. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă a litigiilor nu este posibilă, părţile se vor adresa în instanţele corespunzătoare, în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova.
 3. In caz de tentative sau fraudă a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea Organizatorului, acesta îşi rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare pentru remedierea situaţiei apărute.

 

 

Articolul 15. GARANȚII ȘI SERVICII POST-VÂNZARE.

 1. În privința garanției ori a conformității premiilor cu orice standarte de calitate sau conformitate, organizatorul nu își asumă nici un fel de răspundere ori obligații, orice cerere sau reclamație în legătură cu acestea urmând a fi adresată exclusiv producătorului ori distribuitorului respectivelor produse.

 

Articolul 16. Taxe si impozite

 1. Orice obligație de natură fiscală în legătură cu premiul câștigat este în sarcina exclusivă a câștigătorului conform prevederilor legale în vigoare art. 901 (33) Codul Fiscal nr. 1163 din 24.04.1997, dacă acesta va fi datorat. În cadrul acestei promoții nu este posibilă acordarea contravalorii în bani a premiilor oferite sau a altor beneficii în locul premiilor.

 

Articolul 17. Încetarea tombolei

 1. Prezenta Tombolă încetează de drept la realizarea obiectivului propus.
 2. De asemenea Tombola poate înceta înainte de termen în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform legislaţiei în vigoare, sau în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea şi desfăşurarea acesteia să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

 

 

 

Distribuie:

Scroll Up