• Promotii
  • Livrare
  • Modalitati de plata
  • Contacte

Sistem de acumulatori Power X-Change de la compania Einhell

 

 

Power X-Change este sistemul eficient de acumulatori de la Einhell pentru peste 100 de unelte diferite. Tehnologia modernă și viziunea bună le-au permis companiei Einhell să creeze un sistem de acumulatori care faciliteaza schimbarea acumulatorului și a uneltelor.

Sună bine? Chiar este bine! Pentru că Power X-Change oferă posibilitatea unică de a alimenta cu electricitate, fără niciun cablu, toate uneltele și echipamentele de grădină Einhell din familia Power X-Change cu un singur tip de acumulator. Ca și când nu ar fi fost suficient: pentru a face Power X-Change și mai eficient, Einhell inventează permanent noi posibilități de a reduce consumul uneltelor ce necesită multă energie.
Rezultat: cu peste 100 de unelte și mașini fără fir, Power X-Change este deja unul dintre cele mai extinse și inovatoare sisteme de acumulator de pe piață. Și datorită acumulatorului Einhell Power X-Change multifuncțional, este și unul dintre cele mai ușor de utilizat!

Doar introduceți acumulatorul și porniți – așa l-a conceput Einhell!

 

Acumulatorul inovator de la Einhell

  • Acumulatori inteligenți care funcționează în fiecare unealtă
  • Nu există daune datorate acumulatorilor falsificați
  • Doi acumulatori de 18V pot fi combinați pentru a obține 36V de putere
  • Individual și extensibil
  • Tehnologie sustenabilă și prietenoasă cu mediul

 

Versatil

Varietate mare – gama vastă de aplicații

De la mașini de tăiat iarba la rotopercutoare: Power X-Change este primul sistem cu acumulator potrivit atât pentru grădinarii tip hobby cât și pentru entuziaștii amatori.

 

Calitate superioară

Tehnologie modernă – calitate asigurată

Cele mai bune componente, cum ar fi motoarele moderne fară perii, celule Li-Ion de înaltă performanță și tehnologia Einhell inovatoare de acumulator BMS oferă eficiență, siguranță și fiabilitate.

 

Combinabil

Platformă reală – ușor de mănuit

Fiecare unealtă din familia Power X-Change poate fi utilizată cu același tip de acumulator. Vă elibereaza spațiu în atelierul dvs. și vă scapă de mănunchiurile de cabluri.

 

Inteligent

Ușor de pornit – flexibilitate satisfăcătoare

Pentru a intra în lumea sistemului Power X-Change, Einhell oferă starter kituri atrăgătoare cu unealtă, acumulator și încărcător. Puteți să cumparați mai multe unelte mai târziu fără să fie necesar să cumparați mai mulți acumulatori și încărcătoare – bani economisiți!

Sursă: einhell.ro


 

Produse din acest articol:

 

Distribuie:

Scroll Up