• Promotii
  • Livrare
  • Modalitati de plata
  • Contacte

Despre companie

Misiunea companiei VOLTA SRL este să ofere soluţia potrivită tuturor necesităţilor din domeniul electrotehnic şi nu doar, a clienţilor noştri.
Stilul în care lucrăm şi produsele pe care le promovăm sunt modelate de schimbările care apar în preferințele consumatorilor, precum și de nevoia de a contribui la creșterea standardelor de viață.

Fondată în 1988, VOLTA, este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de produse electrotehnice din țară. În nomenclatorul companiei care depășește 35000 de produse, se regăsesc corpuri de iluminat, sisteme de automatizare, cablu și accesorii cablu, motoare, generatoare, pompe de apă, scule electrice, prize și întrerupătoare, ventilatoare, compresoare, aparate de sudat, etc.

De asemenea, VOLTA este distribuitorul oficial a unor branduri de renume mondial precum: Bosch, Philips, Schneider Electric, Horoz, Makel, Scame, Electro Cable Group, Dekora.

Pentru comoditatea clienților, compania a deschis până în prezent 3 markete în Chișinău, cu o suprafață totală care depășește 2000 m2, asigurând astfel locuri de muncă pentru mai bine de 265 angajați. A fi parte a echipei VOLTA este mai mult decât un job, este un stil de viață, care implică multă dezvoltare personală și profesională.

Valorile companiei sunt:

Varietate, Operativitate, Loialitate, Tenacitate și Atitudine, însușiri pe care Volta le cultivă cu multă grijă fiecărui angajat în parte și sunt transpuse în relațiile cu clienții și partenerii.

Scroll Up