• Promotii
  • Livrare
  • Modalitati de plata
  • Contacte

Centrul de instruire

Centru de Instruire şi Performanţă Volta a fost fondat la 01 iunie 2015, cu scopul creşterii gradului de performanţă a angajaţilor companiei, consolidării relaţiilor cu partenerii externi pe termen lung, instruirii vânzătorilor consultanţi ai companiilor distribuitoare Volta.

Centru are de asemenea ca obiectiv consolidarea poziţiei de lider pe piaţa produselor electrotehnice prin trecerea de la simplu proces de vânzare la crearea unui cult care să stimuleze, utilizatorilor de produse electrotehnice, dorinţa de a-şi confirma apartenenţa la compania NR 1 în domeniul electrotehnic din Republica Moldova.

Centru dispune de sală dotată pentru desfăşurarea seminariilor, trainingurilor şi atelierelor tematice. Instruirea se face de către ingineri, traineri şi manageri de formare, în limbile română şi rusă.

Principalele direcții de activitate ale Centrului de Instruire și Performanta Volta:

  • Instruirea angajaților companiei
  • Instruirea a clienților companiei

in cadrul Centrului de Instruire și Performanță Volta se organizează și se desfășoară seminare în colaborare cu partenerii externi cu scopul prezentării şi promovării tehnologiilor performante și a materialelor electrotehnice de ultimă generație. Printre companiile partenere care organizează seminarii în cadrul centrului sunt: Schneider, Philips, Bosch, Scame, Elekopa, Zamel, Eco, Mmotors, Bachmann ş.a.

  • Instruirea locală

Instruirea locală implică seminarii de informare pe categorii de produse, seminare realizate de parteneri externi, seminare din domeniul vânzări. De asemenea angajaţii Volta au oportunitatea de a perticipa la trainingurile de integrare, de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi relaţionare constructivă şi eficientă.

  • Instruirea în teritoriu

Seminarele realizate în teritoriu sunt în topul celor mai solicitate forme de instruire. Participanții însușesc noi informații importante, ceea ce asigură creșterea profesională. Participanții au posibilitatea de a obține noi impresii și de a se îmbogăți cu o experiență nouă. Principalul avantaj al seminarelor în teritoriu — posibilitatea de a comunica direct cu instructorul tehnic, de a discuta cele mai interesante întrebări legate de sfera profesională și de a-și lărgi aria de cunoștințe în domeniul electrotehnic. Seminarele mobile sunt organizate în magazine, la sediile dealerilor, pe întreg teritoriul țării. Seminarele sunt destinate vânzătorilor, consultanților. Programul seminarului include atât partea teoretică și cea practică.

Cele mai bune oferte pentru tine